Гаражни врати в София с отстъпка от 10% през януари

гаражни врати София производител

Гаражни врати в София с отстъпка от 10%, от производителят фирма „Ник Доор“. Българското качество на доказан производител с отлично качество на гаражните врати.

оая

Гаражни врати в София с отстъпка

гаражни врати София
гаражни врати София

Да, през януари 2024 година, фирмата предлага отстъпка от десет процента за всички изделия. Поръчайте гаражни врати – базов модел или с екстри, включително избор на цвят, електродвигател, шумозаглушаване, дистанционно управление. Сега всичко е с гарантирана отстъпка от -10%.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

И още за предлаганите от нас гаражни врати в София и страната.

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати.

Най-високият клас гаражните врати тип секционната врата, които са произведена от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

Related Posts

Leave A Reply