Качествени гаражни врати от производител

Качествени гаражни врати от производител – фирма „Ник Доор“ предлага български качествени стоманени и алуминиеви гаражни и ролетни врати на изгодни цени.

В нашите гаражни врати монтираме качествена автоматика от фирма „Elsamec“, като осигуряваме гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Качествени гаражни врати от производител

Качествени гаражни врати от производител
Качествени гаражни врати от производител

Един от основните ни приоритети е да имаме доволни от работата ни клиенти. Предлагаме доставка и монтаж на нашите секционни гаражни врати в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Монтана и всички селища в България.

Интегрираме специални компоненти за заглушаване на шума, които осигуряват тихо и безпроблемно функциониране на вратите. Това е особено важно, особено ако вратите се използват в жилищни зони или бизнес среда, където спокойствието и комфортът са от значение.

Освен това, предлагаме системи за електрическо задвижване на гаражните врати, което ви освобождава от необходимостта да ги отваряте и затваряте ръчно. Това предоставя удобство и лесна експлоатация на вратите, особено в случаите, когато трябва да се отварят и затварят често през деня или когато вратите са по-големи и тежки.

И още – предлагаме секционни врати. Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply