Секционни врати от производителят – фирма „Ник Доор“

секционни гаражни врати

Секционни врати от производителят – фирма „Ник Доор“. Най-високо качество, отлични цени, за доволни клиенти. Свържете се с нас, за да получите отлични цени.

Висок клас гаражни врати, с изолация – която задъжа в дома ви желаната температура във вашия гараж, без значение от метеорологичните условия.

Секционни врати от производителят

секционна гаражна врата
секционни гаражни врати

При този клас врати в един продукт са събрани и качества, които са важни за нашите клиенти. Предлаганите от нас секционни врати съчетават – високо ниво на шумозаглушаване и топлоизолация. Те са проектирани с изолационни материали, които запазват топлината в помещението и намаляват загубата на енергия. Това води до по-ефективно отопление на гаража, намаляване на разходите за енергия и по-приятна работна среда.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Независимо дали търсите гаражни врати за домашно използване или комерсиални нужди, можем да ви предложим решение, което отговаря на вашите изисквания и предпочитания.

Секционни врати – това са най-скъпите и качествени гаражни врати. Те имат много предимства: термоизолация от над 4 сантиметра, която помага и за шумоизолацията.

секционна гаражна врата и SUV автомобил

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

 

Related Posts

Цени на ролетни врати с монтаж в София

Цени на ролетни врати с монтаж в София от българският производител - фирма "Ник Доор". Ние предлагаме отлично качество на български цени с чести отстъ...

Гаражни врати с монтаж в София

Гаражни врати с монтаж в София от производителят - фирма "Ник Доор". Ние сме български производител на гаражни и ролетни врати и охранителни ролетки. ...
Ролетни врати в София от производител

Ролетни врати в София от производител

Ролетни врати в София от производител на отлични цени с най-високо качество от България. "Ник Доор" е водещ български производител на гаражни и ролетн...

Leave A Reply