Индустриални врати от производителят „Ник Доор“

Индустриални врати

Индустриални врати от производителят „Ник Доор“ – най-високо българско качество, с компоненти от най-добрите производителит в Европа.

Като производител на индустриални врати, ние нямаме ограничения на размера на съоръжението. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша. Моторите са на реномирани европейски производители от Италия.

Индустриални врати от производителят

индустриални врати
изработка и монтаж на индустриални врати

С индустриалните врати от „Ник Доор“ можете да бъдете сигурни, че получавате надеждност, функционалност и дълготрайност. Нашата цел е да предложим индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди и високите изисквания на всяка индустриална среда.

Индустриални врати за бизнеса от „Ник Доор“. Предлагаме изработка на врати за индустрията от всички размери. Нашата производствена база ни позволява да работим по мащабни проекти.

Индустриалните врати, както подсказва и името им са предназначени за бизнеса. Този тип врати се монтират на промишлени халета, логистични центрове, силози, заводи, цехове и други.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply