Гаражни и ролетни врати от производител

Гаражни врати и охранителни ролетки в София от българският производител - фирма "Ник Доор".

Гаражни и ролетни врати от производителят – фирма „Ник Доор“. Ние сме най-големият българскси производител на гаражни врати. Монтираме в цялата страна със собствени екипи от монтажници.

Български производител на гаражни и ролетни врати, който спазва най-високи стандарти за качество, извършва монтажи със собствени екипи от монтажници и предлага дълга гаранция.

Гаражни врати от производител

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати.

Най-високият клас гаражните врати тип секционната врата, които са произведена от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

Стоманените ролетни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е от съществено значение. Ние използваме закалена стомана за ламелите, които са плоски елементи на вратата, стоманени водачи от клас А и здрави и надеждни стоманени шишове за заключване. Тези врати са подходящи за обекти, където сигурността е приоритет.

Ролетни врати от производител

Фирма „Ник Доор“ ви предлага разнообразие от ролетни врати, които са функционални, издръжливи и визуално привлекателни. Нашите продукти са разработени с внимание към детайлите и отговарят на изискванията за сигурност и удобство на нашите клиенти.

Ние сме специализирани в изработката на ролетни гаражни врати в различни цветове и предлагаме както ръчно, така и електрическо задвижване. Ролетните врати са форма на гаражни врати, при които плоскостите (ламелите) се скачат една над друга и се навиват в металната кутия, разположена над вратата.

Тази кутия може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от предпочитанията на клиента и особеностите на сградата. В зависимост от начина на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply