Ролетни врати и охранителни ролетки от производител

Охранителни ролетки от производител

Ролетни врати и охранителни ролетки от производител, на атрактивни цени. Фирма „Ник Доор“ редовно обявява тематични промоции в своя сайт. Следете нашия блог.

Днес ще разкажем, за нашите ролетни врати и охранителни ролетки. Вие можете да следите блога на фирмата, за да получите информация за актуалните промоции, които имаме всеки месец.

Ролетни врати от производител

Ролетни врати от производител
Ролетни врати от производител

В зависимост от начина на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични. Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят ръчно и могат да бъдат заключени с брави от едната или от двете страни. Тези врати са подходящи за по-малки гаражи или когато клиентът предпочита ръчно управление.
  • Автоматично отварящи се врати – те се задвижват от електрически мотор, който осигурява удобство и лесно управление. Тази опция е идеална за по-големи гаражи или за хора, които търсят по-голям комфорт и удобство при отварянето и затварянето на вратата.

Фирма „Ник Доор“ ви предлага разнообразие от ролетни врати, които са функционални, издръжливи и визуално привлекателни. Нашите продукти са разработени с внимание към детайлите и отговарят на изискванията за сигурност и удобство на нашите клиенти.

Ролетни врати на цени от производител – качество от „Ник Доор“. Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

Охранителни ролетки от производител

охранителни ролетки от производител
охранителни ролетки от производител

Фирма „Ник Доор“ произвежда охранителни ролетки от различен тип, включително проста оплетка, тип плътен ламел, тип перфориран ламел. Това ни позволява да предложим широка гама от възможности, които са подходящи за различни обекти и нужди на клиентите.

Фирмате се гордее с конкурентните цени на производител, които предлагаме на всички наши клиенти. Стремим се да предоставим висококачествени охранителни ролетки на достъпни цени, като същевременно не правим компромис със сигурността и качеството на нашите продукти.

Охранителните ролетки от тип плътни метални ламели, които предлагаме, осигуряват изключително високо ниво на сигурност. Те са изработени от здрави и устойчиви материали, които ги правят трудни за проникване. Този тип ролетки предлага защита срещу взломи, вандални актове и неоторизиран достъп.

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply