Ролетни врати в София от производител

Ролетни врати в София от производител

Ролетни врати в София от производител – най-високото българско качество, за ролетни врати в София с избор на цвят и много екстри. Монтажите се извършват от фирмата.

Научете защо да изберете високото качество, на бълкарският производител фирма „Ник Доор“. Извършваме директни монтажи, без посредници, в София и цялата страна.

Ролетни врати в София от производител

Ролетни врати в София от производител
Ролетни врати в София от производител

В зависимост от начина на задвижване, нашите ролетни врати в София могат да бъдат ръчни или автоматични. Ролетните врати са форма на гаражни врати, при които плоскостите (ламелите) се скачат една над друга и се навиват в металната кутия, разположена над вратата.

Тази кутия може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от предпочитанията на клиента и особеностите на сградата.Фирма „Ник Доор“ ви предлага разнообразие от ролетни врати, които са функционални, издръжливи и визуално привлекателни.

Нашите продукти са разработени с внимание към детайлите и отговарят на изискванията за сигурност и удобство на нашите клиенти.

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. Ролетни врати в София на цени от производител – качество от „Ник Доор“. Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване.

 

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply