Гаражни врати в София с много екстри

Гаражни врати в София с много екстри

Гаражни врати в София с много екстри от „Ник Доор“ – отлично качество на достъпна цена. Стоманените ролетни врати за максимална сигурност, когато това е от съществено значение.

Гаражни врати в София с много екстри
Гаражни врати в София с много екстри

Използваме закалена стомана за ламелите, които са плоски елементи на вратата, стоманени водачи от клас А и здрави и надеждни стоманени шишове за заключване. Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени.

Предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки). Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Гаражни врати с монтаж в София с много екстри

Произвежданите от нас гаражните врати биват два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна. Вижте повече за предлаганите от нас ролетни врати.

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати.

Най-високият клас гаражните врати тип секционната врата, които са произведена от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

Предлагаме високо качество и супер цени за ролетни врати, за произведените и монтирани от нас гаражни врати. Изберете качеството на производителя и се възползвайте от цените, които само производителят на продукта може да ви предостави.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply